Gratis download: vector duivel

Als kind mocht ik al graag tekenen: hele schetsboeken heb ik volgekliederd. Later werd dit allemaal wat verfijnder en konden mensen ook daadwerkelijk herkennen wat ik nou eigenlijk op papier zette. In deze tijd begon ik ook veel strips te tekenen en kreeg ik meer een cartoonstijl.

Het tekenen als hobby heeft er toe geleid dat ik uiteindelijk het vak van grafisch vormgever en webdesigner ben ingerold. Ik mag echter nog net zo graag als vroeger lekker kliederen op papier.

Het creatief bezig zijn en het tekenen als hobby heeft er toe geleid dat ik uiteindelijk het vak van grafisch vormgever en webdesigner ben ingerold.  Echter mag ik nog graag net als vroeger lekker kliederen op papier.

De duivel

Zo heb ik afgelopen week onderstaande schets gemaakt van een duivelskop. Ik vond hem best aardig en ik had besloten om hem verder uit te werken.

duivel-schets

Daarom heb ik de schets ingescand en geïmporteerd in Adobe Illustrator. Daarna kon het overtrekken en inkleuren. Het resultaat is hieronder te zien:

devilweb

downloaden

Het goede nieuws is dat deze duivel gratis te downloaden is. Je mag ermee doen wat je wilt! In het zip-bestand vind je o.a. een illustrator bestand (vector), een jpg en een .EPS bestand (vector).

Veel plezier ermee! Heb je nog wensen voor een andere gratis te downloaden illustratie, gooi het hieronder in de comments en ik zal kijken wat ik voor je kan doen!